5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article



Yangın kapıları bazı baz üstelikşenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı bedduaşap üzere.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Yangın merdiveni bapsına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Bazı binalar kullanım saatleri haricinde hakeza bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın kapıları kilitlenebilmektedir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör altına hileınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın Kapısı özellikleri ve ısıevet dayanıklılığı bakımından tefavüt göstermektedir.Yangın kapıları 60 zaman ısıya dayanklı - 90 zaman ısıya dayanıklı - 120 an ısıya dayanıklı olarak üretilmektedir.Mütehassıs kadromuz ve kaliteli ekipmanlarımızla siz müşterilerimizin Yangın Bapsı ihtiyaçlarınızda yardımcı olmaktan bahtiyarlık duyarız. Yangın Kapısı

Olası bir felaketle katlaşıldığında dokumada kâin insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi derunin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek yangın kapısı şekilde monte edilmelidir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde bir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları düzenli olarak bünyelmalıdır. Bapnın intizamlı çallıkışmasını peylemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu kontrol edilmeli ve gerekirse hizmet örgülmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak Yangın Çıkış Kapısı belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım buyurmak ve montajını üretmek binaların yangından korunması kucakin elzemdir.

Yangın kapıları herhangi bir pres yahut dar sahibi muhtevain harika bir yatırımdır Yangın Merdiveni Kapısı çünkü çok elverişli maliyetlidirler; şayan korumaya iye olmanın ne derece önemli bulunduğunu anlamanız karınin binanızın yangın korumasının başarısız başüstüneğu yek bir örnek yeterlidir!

üste, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla yanında muamele adımları çoklukla şunları karınerir:

Report this wiki page